کارو استخدام

استخدام مهندس الکترونیک در تهران، گرایش‌ها، فرصت های شغلی، حقوق و …

استخدام مهندس الکترونیک در تهران و کلانشهرها

استخدام مهندس الکترونیک در تهران، گرایش‌ها، فرصت های شغلی، حقوق و …

اگر می‌خواهید از فرصت‌های شغلی مربوط به استخدام مهندس الکترونیک در تهران مطلع باشید لازم است سایت کار و استخدام را تحت نظر داشته باشید. بسیاری از فارغ التحصیلان مهندسی الکترونیک (Electronic Engineering) دوست دارند در تهران پایتخت کار کنند. اگر شما نیز جزو اینگونه افراد هستید در ادامه با ما همراه باشید. در این نوشته مروری کلی بر مهندسی الکترونیک خواهیم داشت و اطلاعاتی را که در مورد این نوع مهندسی باید بدانید به شما خواهیم داد. مهندسی الکترونیک در واقع یک زیر شاخه از مهندسی برق است، اما خود یک رشته گسترده است و شامل زیرمجموعه های زیر است.

الکترونیک آنالوگ (Analog electronics).

 الکترونیک مصرفی Consumer electronics)).

الکترونیک سیستم های الکترونیکی تعبیه شده.

 الکترونیک قدرت (Power electronics).

استخدام مهندس الکترونیک در تهران و کلانشهرها
استخدام مهندس الکترونیک در تهران و کلانشهرها

نکاتی در مورد مهندسی الکترونیک

– مهندسی الکترونیک با طراحی و توسعه مدارها، سیستم‌های الکترونیکی، نیمه هادی‌ها، ترانزیستورها، دیودها، تراشه‌های یکپارچه، گیت‌های منطقی و… سر و کار دارد.

– اگرچه مهندسی الکترونیک در ابتدا برگرفته از مهندسی برق بود، اما به سرعت خود را به عنوان شاخه اصلی مهندسی تثبیت کرد.

– امروزه الکترونیک، تکنولوژی را متحول کرده است و وسایل الکترونیکی متنوع و کارآمد در تاروپود زندگی انسان معاصر رخنه کرده اند.

تاریخچه مهندسی الکترونیک

مهندسی برق، انقلابی عظیم در توسعه و تولید وسایل برقی در دنیا ایجاد کرد. در پی آن، دنیا پر شد از وسایلی مانند رادیو، چاپگر، تلویزیون و غیره. در ابتدا، طراحی مدارهای الکترونیکیِ موجود در این وسایل کار مهندسین برق بود. بعد از مدتی، ضروری به نظر رسید که کار مذکور به عنوان یک شاخه جداگانه از مهندسی برق در نظر گرفته شود. در نهایت در حدود سال 1950 Electronic Engineering به عنوان یک رشته جدید از مهندسی ظهور کرد. امروزه رشته مهندسی الکترونیک در اغلب دانشگاه های مهندسی موجود در ایران و جهان وجود دارد. بسیاری از فارغ التحصیلان این رشته تحصیلی در ایران به دنبال مشاغل مرتبط با آگهی های استخدام مهندس الکترونیک در تهران هستند.

مقایسه مهندسی الکترونیک با مهندسی برق

شرکت‌ها و سازمان هایی که در پی استخدام مهندس الکترونیک در تهران هستند ممکن است به صورت همزمان به مهندسان برق نیز نیاز داشته باشند. اگر این دو نوع از مهندسان می‌توانستند کار همدیگر را انجام دهند دیگر نیاز به استخدام هر دو نوع از آنها در یک شرکت نبود. منتها کار این دو گروه از مهندسان کاملا تخصصی و با هم متفاوت است. مهندسی برق با مدیریت انرژی مانند ایستگاه شبکه، خطوط انتقال، تولید برق، تبدیل برق AC به DC یا بالعکس و… سر و کار دارد.

مهندسی الکترونیک شاخه ای از مهندسی برق است
مهندسی الکترونیک شاخه ای از مهندسی برق است

 مهندسی الکترونیک با طراحی مدارها یا کیت های هوشمند برای انجام عملیات ثابت و هوشمندِ طراحی در ارتباط است. بیایید تفاوت این دو نوع مهندسی را در ساخت یک کامپیوتر یا لپ‌تاپ درک کنیم. منبع تغذیه یک کامپیوتر توسط یک مهندس برق طراحی شده است. در حالی که مدارها یا تراشه‌های آن (مانند RAM، ROM، پردازنده و غیره) توسط مهندسان الکترونیک ساخته شده اند.

شاخه های مهندسی الکترونیک

شاخه های بسیاری از مهندسی الکترونیک وجود دارد. در این بخش برای درک بهتر شما به طور مختصر به آنها می پردازیم.

1-پردازش سیگنال

این شاخه از مهندسی الکترونیک به ارزیابی و تحلیل سیگنال ها می پردازد. دو نوع سیگنال وجود دارد؛ آنالوگ و دیجیتال. در سیگنالینگ آنالوگ، نگرانی اصلی تقویت سیگنال های صوتی با استفاده از تجهیزات مختلف است. در حالی که سیگنالینگ دیجیتال، شامل بررسی و تصحیح خطا در سیستم است.

 2- مهندسی مخابرات

عمدتاً بر روی سیستم های انتقالِ مناسب اطلاعات با استفاده از وسایل ارتباطی مختلف (مثلاً فرستنده ها و گیرنده ها) تمرکز می کند. مهندسان مخابرات، معمولاً بر روی قدرت سیگنال ها کار می کنند. سیگنال ها را به اندازه کافی قوی می کنند تا بدون هیچ مانعی به خوبی بتوان ارتباط برقرار کرد. مهندسی مخابرات همچنین به عنوان مهندسی الکترونیک و مخابرات نیز شناخته می شود و به فناوری اطلاعات، کامپیوتر و شبکه می پردازد. مهندسان مخابرات همچنین می‌توانند در شرکت های هوا و فضا شغل پیدا کنند. آنها همچنین می‌توانند مسئول بررسی عملکرد صحیح ارتباطات هواپیما و سیستم ناوبریِ قبل از پرواز باشند.

مهندسی مخابرات نوعی از مهندسی الکترونیک است
مهندسی مخابرات نوعی از مهندسی الکترونیک است

3- الکترومغناطیسی.

مهندسی الکترومغناطیس در مورد کانال های انتقال سیگنال های بی سیم و سیمی مطالعه می کند. تمرکز اصلی آن بر امواج الکترومغناطیسی، خطوط انتقال و موجبرها، آنتن‌ها، انواع و کاربردهای امواج مایکروویو و فرکانس های رادیویی است.

4-مهندسی کنترل.

این شاخه از مهندسی الکترونیک، کاربردهای گسترده ای در شرکت های هواپیماسازی و صنایع اتوماسیون دارد.

5- مهندسی ابزار دقیق.

این مهندسان بر روی طراحی و ساخت دستگاه های اندازه گیریِ کمیت فیزیکی(مانند اندازه گیری دما، فشار، جریان و….) کار می کنند. این مهندسان درک بسیار عمیقی از اصول فیزیک دارند.

6- مهندسی کامپیوتر.

مهندسی کامپیوتر یکی از شاخه های کلیدی مهندسی الکترونیک است که عمدتاً روی سیستم های کامپیوتری پیچیده کار می کند. آنها همچنین نرم‌افزار و سخت‌افزار جدید رایانه‌ای را طراحی می‌کنند و استفاده از رایانه‌ها را در صنایع مختلف رواج می‌دهند.

هر شرکت‌ آگهی دهنده برای استخدام مهندس الکترونیک در تهران به طور کامل توضیح می‌دهد که به کدام یک از گرایش‌های نامبرده نیاز دارند. اگر یک فارغ التحصیل الکترونیک هستید باید در یک سایت معتبر کاریابی ثبت نام کنید. با این کار، اغلبِ فرصت های شغلی مربوط به استخدام مهندس الکترونیک در تهران را به موقع مشاهده خواهید کرد.

استخدام مهندس الکترونیک در تهران، در چه عرصه هایی امکان پذیر است؟

طراحی و توسعه الکترونیک.                 مخابرات.

صنایع اتوماسیون.                            مهندسی الکترونیک محصولات مصرفی.

الکترونیک پزشکی.                           مهندسی ساخت.

عرصه پخش کالا.                             تحقیق و توسعه.

الکترونیک هوانوردی.                         Electronic Engineering در صنایع دفاعی و نظامی

استخدام مهندس الکترونیک در تهران برای صنایع مختلف داخلی
استخدام مهندس الکترونیک در تهران برای صنایع مختلف داخلی

حقوق مهندسان الکترونیک در مقیاس جهانی

امروزه در بازار جهانی، تقاضا برای مهندسان الکترونیکی که دارای مدرک آکادمیک مرتبط از موسسات معتبر باشند بسیار افزایش یافته است. اجازه بدهید به شما بگوییم حقوق سالانه رایج ترین شغل های مهندسی الکترونیک در کشورهای توسعه یافته چقدر است.

– حقوق مهندسان الکترونیک ساخت ابزار، ناوبری، الکتروپزشکی، اندازه گیری و کنترل سیستم های الکترونیکی حدود 114000 دلار در سال است.

– مهندسان الکترونیکی که روی پروژه های دولتی کار می کنند (مثلا در آمریکا) سالانه حدود 112000 دلار حقوق می‌گیرند.

– علاوه بر این، حقوق سالانه مهندسان الکترونیکِ مسئول تولید نیمه هادی ها و بسیاری از قطعات الکترونیکی دیگر حدود 106000 دلار است.

 

بزرگان علم مهندسی الکترونیک و الکتریسیته در جهان و اقدامات آنها

شناخت مشاهیر مهندسی جزو شرایط استخدام مهندس الکترونیک در تهران نیست. با این وجود شناخت بزرگان هر کسب و کار برای شاغلان آن عرصه خالی از لطف نیست. برای درک بهتر هر شاخه از مهندسی، بهتر است در مورد مهندسان محبوب آن شاخه، بیشتر بدانید.

تعدادی از  افراد مشهور Electronic Engineering به شرح زیر هستند:

ویلیام گیلبرت:

او یکی از دانشمندان مشهور انگلیسی در زمان ملکه الیزابت بود. او کارهای بزرگی روی الکتریسیته ساکن و مغناطیس انجام داد. او اولین کسی بود که اصطلاح نیروی الکتریکی و قطب های مغناطیسی را اختراع کرد.

ویلیام گیلبرت، دانشمندی است که مهندسی الکترونیک امروزی متاثر از نظریات وی است
ویلیام گیلبرت، دانشمندی است که مهندسی الکترونیک امروزی متاثر از نظریات وی است

 

بنجامین فرانکلین:

او به عنوان استاد برق در نظر گرفته می شود و سهم قابل توجهی در دانش ما از الکتریسیته دارد. او با کار آزمایشی روی الکتریسیته ثابت کرد که برق و روشنایی یکسان است. او همچنین میله های روشنایی را اختراع کرد. قانون بقا و شناسایی بارهای مثبت و منفی را نیز کشف کرد.

لوئیجی گالوانی:

او سهم بزرگی در زمینه الکترومغناطیس زیستی دارد. او آزمایشی باورنکردنی با ماهیچه‌های پای قورباغه مرده انجام داد و روی سیگنال‌ها و الگوهای الکتریکی اعصاب، بافت ها و ماهیچه ها کار کرد.

چارلز آگوستین دو کولمب:

این شخص دو نظریه معروف در مورد نیروهای جاذبه و دافعه بین اجسام باردار دارد. او همچنین قانون مربع معکوس را توضیح می دهد و همچنین روی هادی ها و دی الکتریک ها کار کرده است.

الساندرو ولتا:

او اختراعات بزرگی در شاخه مهندسی الکترونیک داشت، یک باتری قابل اعتماد کشف کرد و الکترومغناطیس و کاربردهای الکتریسیته را توضیح می دهد.

برخی دیگر از محبوب مهندسین الکترونیک عبارتند از:

Lawrence A. Hyland                  Caroline Haslett

Kees Schouhamer Immink         Oliver Heaviside

Konrad Zuse                               Oskar Heil

Fleeming Jenkin                          Heinrich Rudolf Hertz

Kristina M. Johnson                   Hertzian waves

Johann Dirry                               Peter Cooper Hewitt

James Clarke Maxwell                William Hewlett

Edith Clarke                                Godfrey Hounsfield

Michael Faraday                         Edwin J. Houston

Steve Wozniak                            John Hopkinson 

دانش مهندسی الکترونیک، مدیون زحمات بزرگان زیادی است
دانش مهندسی الکترونیک، مدیون زحمات بزرگان زیادی است

کلام آخر

امیدواریم این نوشته به شما کمک کرده باشد که در مورد Electronic Engineering ، شاخه‌های آن، مشاغل، حقوق و بزرگان مهندسی الکترونیک به درک عمیقی برسید. برای درک نحوه بدست آوردن فرصت‌های شغلی مربوط به آگهی های استخدام مهندس الکترونیک در تهران نیز کافیست در یک کاریابی معتبر ثبت نام کنید. یکی از بهترین کاریابی های فعال در این زمینه، سایت کارو استخدام است. در این سایت به موقع از فرصت های شغلی متناسب با رشته تحصیلی خود مطلع می‌شود.

به علاوه رزومه نویسیِ بهتر را یاد خواهید گرفت. به طور کلی به واسطه سایت مذکور به هر گونه اطلاعاتی که شانس شما را برا استخدامی افزایش دهد دسترسی خواهید یافت. تجربه عملی در مهندسی الکترونیک، تکمیل کننده رزومه شماست. برخی از کارفرمایان از شما سابقه کاری نیز می‌خواهند. برای همین است که برخی از دانشگاه ها برنامه هایی برای به کارگیری دانشجویان در حین تحصیل دارند. این تجربه های عملی، بعد ها برای شما به عنوان سابقه کار محسوب می‌شود. توصیه می شود برای بالا بردن شانس استخدامی خود از همان دوران تحصیل در دوره های کارآموزی مختلف شرکت کنید.

ارسال دیدگاه

8 − 5 =